0
was successfully added to your cart.

Ostoskori

Stand up -ilta Liikelataamolla 24.9.2016

By 9 syyskuun, 2016 Uncategorized

stand_up_ilta_syksy2016-1

 

“Suomen vanhin stand up -klubi Seisomapaikkaklubi toimii syksyllä sekä Jyväskylässä että Saarijärvellä.

Molemmissa tapauksissa noudatetaan edelleen ajatusta, joka on ollut toiminnan perustana jo 15 vuotta: klubia järjestetään rakkaudesta stand up -komiikkaan ja siksi klubilla esiintyvät ne koomikot, jotka ovat taitavia, omaperäisiä ja omalla tavallaan tärkeitä lavakomiikalle.

Pelkällä tunnetulla naamalla ei Seisomapaikkaklubille pääse ilveilemään. Eli laatu ratkaisee, koska kunnioitamme ihmisten hyvää makua ja haluamme tarjota erilaisia, vahvoja ja rajoja rikkovia kokemuksia komiikan parissa.

Lataamon syksyn ensimmäisen shown esiintyjät ovat tästä linjasta täydellinen esimerkki. Tervetuloa katsomaan!”
– Teemu Vesterinen

Joni Koivuniemi
“Jos Woody Allen olisi syntynyt Tikkurilaan 30 vuotta sitten, hän tekisi sitä, mitä Joni Koivuniemi tekee nyt.
Pinnalta neuroottista ja rauhatonta, mutta pohjimmiltaan terävää ja tarkasti mietittyä komiikkaa,
joka koostuu mm. mahtavista tositarinoista. Jonin suositut Youtube-sketsit lähentelevät Office-sarjan nerokkuutta.”

Tomi Walamies
Stand up -koomikko Tomi Walamies on maailmaa kiertävä koomikko, joka ei silti malta pysyä erossa kotimaastaan. Esiintynyt klubeilla ja televisiossa Britanniassa, Belgiassa ja Suomessa sekä keikkaillut tämän lisäksi Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tomin lakonisen surrealistista tyyliä on kehuttu esimerkiksi New York Postissa ja Helsingin Sanomissa. Jutut käsittelevät kaikkea mahdollista mutta taatusti odottamattomasta näkökulmasta. Esityskielinä tilanteen mukaan suomi ja englanti.

Antti Haapala
Jos Antti osallistuisi maratoniin, olisi hän maalissa kahden vuoden kuluttua. Saman ajan Antti käytti tullakseen stand up -ammattilaiseksi. Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.

Liput 15 euroa
ESITYKSEN VIDEOKUVAAMINEN ON KIELLETTY!
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Esityksen kesto noin 90 minuuttia.
Esitys sisältää tauon.
Tervetuloa!