was successfully added to your cart.

28.12.2018 Seisomapaikkaklubi – Ali & co – Iloa ja valoa välipäiviin!

By marraskuu 26, 2018 joulukuu 30th, 2018 Uncategorized

Ali saapuu kavereineen Saarijärvelle Iloa ja valoa välipäiviin-kiertueella! Pe 28.12. Showtime klo 20. Tuskin on parempaa tapaa sulattaa joulukinkkua kuin tämä.

Ali Jahangiri

Jos etsit mukavaa ja sellaista vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen koomikko, jonka jokaisessa keikassa on läsnä arvoituksellinen vaarantunne. Pysy siis kotona, ota koira kainaloon ja katso Jaajoa telkkarista. Tai ryhdistäydy, ota riski ja tule mukaan seikkailuun, sillä huomenna saatat kuolla.

Aatu Raitala

Aatu on fiksu mies, joka näyttää poliisilta, mutta puhuu kuin rikollinen. Aatu ei tyhmennä lavalla itseään ja käyttää hienoa kieltä. Karismaattinen karjalaisukko toimii illan isäntänä ja antaa sekä läpsyä että halia juuri oikeassa suhteessa.

Robert Petterson

Rinnassa lämmin sydän, kadulla Mersu-lippis päässä, mutta lavajutut ovat mustia, kiellettyjä ja lyhyitä. Tulee se fiilis, kun syö huonoja liköörikonvehteja: niistä jää paha maku suuhun, mutta silti haluaa ehdottomasti syödä koko rasian, koska kaikkihan me olemme ahneita henkisiä läskejä.

Aurora Vasama

Aurora Vasama on aikuinen elämäntapateini ja norppastalkkeri. Sanotaan, että hän on kuin sateenkaarenvärinen nallekarkkibooli kossulla terästettynä: näyttää viattomalta, mutta potkaisee juuri oikeassa kohdassa. Horoskoopiltaan nouseva prinsessa. Ensi kertaa Saarijärvellä.

Lippuja voi ostaa / varata ennakkoon Liikelataamolta.

Liput 20 €

K-18
ESITYKSEN VIDEOKUVAAMINEN ON KIELLETTY!
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Esityksen kesto on noin 2 tuntia.
Esitys sisältää tauon.
Lämpimästi Tervetuloa!