was successfully added to your cart.

Halloween Mix n Mingle Hohtokeilausta la 27.10. Keuruulla

By lokakuu 11, 2018 lokakuu 16th, 2018 Uncategorized

La 27.10. klo 17-18 Lasten halloween Mix & Mingle

Tapahtuma on suunnattu 5-11 vuotiaille lapsille. Mix n Mingle teeman mukaisesti jaetaan lapset sattumanvaraisesti (ikä huomioiden) neljä lasta per rata. Pääasiassa lapset keilaavat ja sosiaalisoivat keskenään, vanhempien opastuksella tosin.

Hohtokeilaus kestää tunnin verran ja kustantaa 5€ per lapsi. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoitathan lapsesi nimen sekä iän (ikä kohtaan seura) ajoissa osoitteessa keuruu.varaavuoro.fi

Naamiaisasuun teeman mukaan pukeutuminen on sallittua ja suositeltavaakin jokseenkaan ei pakollista. Paras asuhan tietenkin palkitaan, sekä paras heittokierroksen sarjan tulos.

Nappaa kuva muistoksi Halloween-teema seinällä.

La 27.10. klo 19-21 Mix’n Minglw Halloween hohtokeilaus

Tekisikö mielesi keilaamaan ja sosialisoimaan, muttei ole kaveri kuvioissa?
Ei hätää! Parittomien Mix n Mingle Halloween Hohtokeilaus ratkaisee tämän asian. Tokihan kaverinkin kanssa voi tulla yhdessä.

Jaamme neljä ihmistä sattumanvaraisesti kullekkin radalle ottamaan mittaa toisistaan. Joka radan parhaimman tuloksen saanut keilaaja palkitaan. Teeman mukaan pukeutuminen on sallittua ja suotavaa jokseenkaan ei pakollista.

Hohtokeilaus kestää 2 tuntia (klo 19-21) ja kustantaa 6€ per henkilö.Paikkoja on rajoitetusti, joten varmistathan omasi osoitteessa keuruu.varaavuoro.fi lisäämällä nimesi (seuran kohtaan voi laittaa -).

Rohkaisu lientä kurkun kostikkeeksi Klo 18-21 Happy Hour hinnoin
Karjala 4,5€/tölkki sekä Happy Joe siideri 4€/plo