LUXUSPAKETTI

Vuokraa koko halli käyttöösi! Loistava idea kaveri-tai työporukan yhdessäoloon. Koko keilahalli yksin teille keilaukseen ja hauskanpitoon. Voit varata myös ruoka-ja juomatarjoilut kauttamme.
Hinta pe-su 200 eur/h + alv 24%.
Kysy tarjous arkipäiville.

 

VARAA

SAUNAILTAPAKETIT

Nyt sinä päätät mitä teet Lataamolla ja miten kauan. Lataamopaketeista voit valita 4, 5 tai 6 huvituntia ja saat jakaa ajan vapaasti saunomiseen ja keilaukseen. Järjestä ajalla vaikka synttärijuhlat, kaveriporukan saunailta tai vietä oman perheen kanssa laatuaikaa mukavan touhuamisen merkeissä.

4 TUNTIA LATAUSTA

HINTA 25 euroa/hlö min 8 hlö


5 TUNTIA LATAUSTA

HINTA: 30 euroa/hlö min 8 hlö

6 TUNTIA LATAUSTA

HINTA 35 euroa/hlö min 8 hlö


VARAA

AAMIAISPALAVERI – Haasteiden kaatoon kunnon aamun avauksella!

Lomilta paluu, tärkeän projektin avaus tai ihan vaan piristystä arkiseen duuniin. Yllätä kaveriporukka, työporukka tai yritysvieraat tarjoamalla heille aamiaispalaveri Lataamolla. Järjestämme teille kattauksen juhlakabinettiin ja takuuvarmasti herkullisen aamiaisen asiaankuluvien lisukkeineen.

Ja mikäpä olisi sen parempi ryhmähengen kohotus kuin kuvainnollisesti kaataa kaikki päivän/projektin/vuoden/ aikana eteen sattuvat haasteet kunnon tymäkällä aamukeilauksella.

Kabinetin vuokra hinnaston mukaan.
Aamiaiskattaus alkaen 165 euroa (sis alv).

VARAA

LATAAMON HUPAISAT SYNTTÄRIPAKETIT

“VALMIS!” – juhlapaketti

Tällä paketillä pääsee juhlanjärjestäjä ja -sankari helpolla. Ja saa vielä pisteet kotiin takuuvarman hauskasta ja mieleenpainuvasta juhlapäivästä. Valmis!-paketti sisältää:
* Yksi (1) tunti keilaus koko juhlaväelle
* Kaksi (2) tuntia juhlakabinetin käyttöä
* Juhlakabinettiin valmiiksi katetut limsat, sipsit ja karkit
Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa osanottajamäärä.

Hinta 18,50  euroa/hlö.

(min. laskutus 8hlö)
Meiltä järjestyy halutessanne myös isommat tarjoilut. Kysy lisää räätälöidyistä VALMIS!-paketeista.

“NYYTTÄRIT”- juhlapaketti

Varaa juhlakabinetti ja keilaus juuri teille sopivaksi aikaa (hinnat hinnaston mukaan). Mukaanne voitte ottaa omat tarjoilut tai järjestää porukalle vanhat kunnon nyyttärit. Lataamo kattaa teille astiat valmiiksi juhlatilaan. (Kattaus 3 eur/hlö). Jos haluat Liikelataamon hoitavan tarjoilut, valitse “VALMIS!”-paketti.

“OMATOIMI” -juhlapaketti

Tästä sopiva paketti omatoimiselle juhlatoimikunnalle! Varaatte meiltä vain keilauksen ja kabinetin teille sopivaksi aikaa (hinnat hinnaston mukaan) Tullesanne tuotte tarvitsemanne astiat ja mieleisenne tarjottavat ja juhlat voi alkaa!
*Ja omatoimijuhlijat ovat niin reippaita, että siivoavat myös lähtiessään tuomansa tavarat.*