TÄTÄ KAIKKEA TARJOAA SAARIJÄRVEN LIIKELATAAMO
KEILAUS

Lataamon pääviihdyke, keilaus ei jätä ketään kylmäksi! Siitä riittää huvia niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Lataamon letkeän viihtyisässä tunnelmassa ja ainutlaatuisilla hopeisilla keilaradoilla pääsee takuuvarmasti kokemaan miltä keilaus parhaimmillaan tuntuu.

BILJARDI

Lataamolla kolisee keilojen lisäksi biljardi. Vaihda välillä pallo keppiin ja kokeile Lataamon reteän rentoa bilisnurkkausta. Eikä millä tahansa pöydällä – Lataamon biljardipöydällä on tehty ennätystehtaassa Suomen- ja maailmanennätykset hyppy- ja nopeuslyönneissä!

Lue lisää Lataamon biljardista
SAUNA- JA KABINETTI

Liikelataamolta löytyy porukalle myös omaa rauhaa sauna- ja kabinettiosastolta. Näiden seinien sisällä järjestät vaivattomasti juhlat tai kokoukset keilauksella höystettynä. Kurkistappa miten upeat tilat meillä on tarjolla tilaisuuttasi varten.

SEURAPELIT – halpaa hupia!

Kun radoilla on ruuhkaa tai keilakäsi väsyy, kuluu aika rennosti myös seurapelien merkeissä. Lataamon seurapelivalikoimasta löytyy yleisön valitsemia kestosuosikkeja ja peliklassikoita.

liikelataamo_seurapelit2
liikelataamo_seurapelit3
LATAAMOPAKETIT

Lataamopaketit ovat sinulle valmiiksi pureskeltuja ja testattuja hauskuuspaketteja. Tarjolla on synttäripaketteja moneen eri makuun, kokouspaketteja, saunapaketteja jne. Luxuspaketilla saat KOKO HALLIN käyttösi!

Tutustu paketteihin