Liikelataamon tarkoituksena on ”tuottaa” viihtyisiä elämyksiä ja kokemuksia. Niitä hetkiä, joille nauretaan vielä vuosienkin jälkeen tai ainakin vielä seuraavana päivänä. Meiltä löytyy kuusi kisastandardit täyttävää keilarataa ja kaksi ei kisastandardeja täyttävää yrittäjää. Rakentamalla tuli keittiö ja baaritiski. Lukuisten pohjapiirroksen päällä pyöritettyjen pahvinpalojen jälkeen onnistuttiin löytämään vielä biljardipöydällekin paikka.

Rakentamiseen ja suunnitteluun käytettiin vain koulutettuja ammattilaisia, eikä heitä vahingoitettu millään tavalla prosessia ennen, aikana tai jälkeen. Ainakaan tarkoituksella.

Liikelataamon ovet aukaistiin elokuussa 2014.

Seuraa näitä sivuja ja Liikelataamoa myös Facebookista.

LIIKELATAAMON_SYNTY

 

Ajankohtaista Lataamolta / Katso kaikki jutut

Pete Poskiparta Mielenmagiaa Lataamolla la 14.10.2017 klo 20

| Uncategorized | No Comments

  Pete Poskiparta Mielenmagiaa Mentalisti Pete Poskiparran uusi show on tulvillaan mielenihmeitä ja komiikkaa. Mielenmagiaa on interaktiivista teatteria, jossa luodaan illuusioita korvien väliin, luetaan ajatuksia,…

K-Rauta Open erikoiskisan finaali la 26.8. klo 9.30 alkaen

| Uncategorized | No Comments

K-Rauta Open erikoiskisan finalistit ovat selvillä. Finaali pelataan Lataamolla lauantaina klo 9.30 alkaen. 1. Samuel Leppämäki Saarike Äänekoski 1380 2. Jouko Moilanen Saarike Äänekoski 1362…

Aukioloajoista

| Uncategorized | No Comments

Liikelataamo poikkeuksellisesti kiinni la 19.8.2017 Ma 21.8. halli kiinni Tiistaina 22.8. palaamme ”talviaikaan” Tervetuloa keilaamaan!